Surface Pro

Pentru că folosesc programul din acest articol de mult timp și, pentru că mi s-a părut foarte util, am decis ca astăzi să vi-l recomand și vouă. Windows and Office ISO Downloader permite descărcarea direct de la Microsoft a imaginilor ISO pentru foarte multe versiuni și ediții Windows și Office.

Programul folosește link-uri spre imaginile Microsoft originale găzduite de Digital River, partener comercial oficial al Microsoft pentru descărcări de acest tip.

Nu uita, este de preferat să descarci imaginile folosind acest program sau link-urile pe care autorul programului le-a compilat în această interfață decât să recurgi la descărcări de pe torent.

Trebuie să menționez din start că este posibil ca anumite versiuni și/sau ediții care sunt oferite în program să nu fie disponibile imediat pentru descărcare. Pentru aceste situații autorul programului sugerează ca o posibilă soluție utilizarea unei versiuni mai vechi a programului, pentru care voi oferi link-ul de descărcare la finalul articolului.

IMPORTANT!

La data publicării acestui articol (25 aprilie 2017), autorul programului precizează că mai multe descărcări nu funcționează și că se caută soluții pentru ele. Pot confirma și eu că majoritatea descărcărilor pentru Windows 7 nu au funcționat astăzi, după ce ieri am reușit să descarc Windows 7 cu acest program fără probleme.

1. Cum folosesc Windows and Office ISO Downloader?

1.1. Windows and Office ISO Downloader are o interfață simplă. La pornire vei vedea această fereastră, unde trebuie să selectezi mai întâi din dreapta ce vrei să descarci:

Windows and Office ISO Downloader

Windows and Office ISO Downloader

1.2. După ce ai selectat software-ul care te interesează (1 mai jos), alege ediția pe care vrei să o descarci (2 mai jos):

1.3. În continuare confirmă ediția aleasă prin click pe Confirm (1 mai jos) și alege limba kitului (2), după care confirmă din nou (3):

Windows and Office ISO Downloader

1.4. Selectează versiunea pe 32 sau pe 64 de biți (1 mai jos) și salvează imaginea ISO (2):

Windows and Office ISO Downloader

2. Cum descarc imagini pentru Office și Office 365?

Lucrurile decurg oarecum similar și pentru imaginile Office și Office 365. Am inclus un exemplu mai jos, poți proceda și tu la fel, alegând versiunea care te interesează și una dintre edițiile disponibile:

2.1. Selectează versiunea Office care te interesează (1 mai jos) și apoi alege ediția sau aplicația Office dorită (2):

Windows and Office ISO Downloader

2.3. Continuă prin selectarea limbii pentru kitul de instalare (1 mai jos) și apasă Download (2) pentru a descărca imaginea:

3. Link-uri de descărcare pentru Windows and Office ISO downloader:

Iată link-urile de descărcare pentru Windows and Office ISO Downloader 🙂

[sociallocker]

 

[/sociallocker]

4. Idei și concluzii

Ce este interesant de remarcat este multitudinea de ediții și versiuni disponibile în format ISO pentru Windows 10, atât versiuni de producție (Current Business Branch) …

cât și bogăția de versiuni/build-uri Insider Preview:

Programul poate fi foarte util pentru mai multe categorii de utilizatori: tehnicieni de suport care au nevoie permanent de kituri de instalare dar și pentru utilizatorii obișnuiți care vor să-și instaleze/reinstaleze PC-urile și aplicațiile Office.

În plus, sunt sigur că entuziaștii care colecționează imagini ISO pentru build-urile Windows 10 Insider Preview vor avea ocazia să-și completeze colecțiile și vor fi foarte mulțumiți de această descoperire.

Dacă vă place acest program, lăsați un mesaj mai jos la comentarii.

Enjoy and have fun!

Cosmin

Pasionat de blogging și tehnologie încă din 2009, Cosmin este aici să te ajute să-ți crești vânzările și productivitatea punând tehnologia la treabă pentru tine.