Bravo Mircea! 9 ani de blogging sunt un lucru mare într-un oraș mic cum e Mediașul nostru …

Prietenul și colegul meu, omul-orchestră – rocker, muzician, blogger, autor, om de radio și multe altele, Mircea Hodârnău, a ajuns la 9 ani de blogging, prilej cu care „l-am tras la răspundere” pentru această incredibilă persistență. Să vedem ce zice el despre cei 9 ani de blogging însă.

Cosmin: Spune-mi 3 schimbări importante aduse de blogging în viața ta în cei 9 ani de blogging pe care i-ai atins de curând
Mircea: In primul rand am decis eu „politica editoriala”. Prin intermediu bloggingului am castigat foarte mult in vizibilitate si notorietate. Mi-am facut foarte multi prieteni si colaboratori in tara si strainatate.

Cosmin: Unde e granița ta dintre blog, radio și PR?
Mircea: Nu exista o granita. In cazul meu cele trei se intrepatrund. Experienta din fiecare domeniu ma ajuta sa fiu creativ si sa progresez.

Cosmin: Merită să ai un blog în Mediaș?
Mircea: Depinde de ce iti doresti. Comunitatea bloggerilor medieseni era acum cativa ani aproape 40 de membri. Acum mai suntem cati doar cativa. Probabil ca cei care au renuntat dupa cativa ani, nu au obtinut rezultatul asteptat. Eu am castigat vizibilitate si financiar din activitatea social media. Ca sa iti dau un exemplu, in acest an din luna martie si pana in prezent am acordat premii cititorilor mei in valoare de peste 4000 de lei.